Κορμός σοκολάτας με τέσσερα υλικά
Μικρή και μεγάλοι ενθουσιάζονται
Spotlight
-
Η εκδίκηση του… αρνιού, οι ρεπόρτερ του Twitter και τα διόδια ως… δείκτης ευημερίας
-
Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς
-
Ποια είναι τα όρια του πλούτου; Πρόταση για πλαφόν στα 10 εκατ. ευρώ
-
16χρονος κατάπιε παραφλού - Η γέφυρα ζωής για να σωθεί και το συγκλονιστικό μήνυμα των γονιών του
Ένα από τα αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού είναι ο κορμός ή αλλιώς γνωστός και ως μωσαϊκό.
Υλικά
Μια ορθογώνια φόρμα 24εκ
1 κουτί πτι μπέρ
200 ml κρέμα γάλακτος
125 γρ (1 μπάρα) κουβερτούρα
1 σφηνάκι γάλα
Εκτέλεση
Μέσα σε ένα μπεν μαρί βάζουμε τη κουβερτούρα για να λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε συνέχεια για να ομογενοποιηθεί και να μην κολλήσει.
Μετά σπάμε τα μπισκότα με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια.
Τα βρέχουμε λίγο με το γάλα.
Ενώνουμε όλα τα υλικά και κατόπιν τα τοποθετούμε στην κατάψυξη σε φόρμα η οποία γεμίζει μέχρι τη μέση, για τουλάχιστον 3 ώρες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις