Έτοιμο προς υπογραφή είναι το επαγγελματικό συμβόλαιο του Νίκου Μιχελή με τη Μίλαν.

Την Τρίτη 22 Μαΐου εκπρόσωπος από το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του 17χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο Μιλάνο και ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε προηγηθεί το ταξίδι των Ιταλών στην Ελλάδα και η συνάντηση με τη διοίκηση του Αστέρα επί αθηναϊκού εδάφους. Το deal των δύο πλευρών έκλεισε τότε στις 400.000 ευρώ.

Νωρίτερα -με την άδεια των Αρκάδων- ο Μιχελής είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Πλέον αναμένεται μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου να πέσουν και οι υπογραφές που θα επικυρώσουν την κλεισμένη συμφωνία.

Ο Μιχελής (γεννηθείς στις 23 Μαρτίου 2001) αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως στόπερ, είναι αριστεροπόδαρος και παρά το ανάστημά του (1,90 μ.) φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση.

Μάλιστα, και στη δική του περίπτωση το deal με τη Μίλαν επιτεύχθηκε ύστερα από σύμπραξη των ατζέντηδων Μίνο Ραϊόλα και Αντώνη Αποστολόπουλου. Όπως είχε συμβεί δηλαδή και το καλοκαίρι του 2017 στη μετακίνηση του τερματοφύλακα Αντόνιο Ντοναρούμα από την Αρκαδία στο Μιλάνο.

Το ίδιο καλοκαίρι παρεμπιπτόντως εντάχθηκε και στα τμήματα υποδομής του Αστέρα ο Μιχελής. Κι ας είχε απορριφθεί νωρίτερα (σε δοκιμαστικά) από Πανιώνιο και Ατρόμητο… Η εξέλιξη της ιστορίας κατέδειξε ότι κόβει το μάτι των Αρκάδων.