Οι Ουόριορς πάτησαν τους Ρόκετς και πήραν εκ νέου προβάδισμα
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους, οι οποίοι δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα από το πρώτο λεπτό και μοιραία ηττήθηκαν
Ένα… πάρτι με καλεσμένους τους Ρόκετς έστησαν οι Ουόριορς, διαλύοντας τους αντιπάλους τους με 126-85. Οι πρωταθλητές πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ των τελικών της Δύσης και με μια ακόμα νίκη θα βρίσκονται με το ενάμιση πόδι τους τελικούς του NBA.
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους, οι οποίοι δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα από το πρώτο λεπτό και μοιραία ηττήθηκαν.
Ο Στέφεν Κάρι ήταν εξαιρετικός, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις με 35 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κέβιν Ντουράντ με 25.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Χάρντεν έκανε μαι μέτρια εμφάνιση με 20 πόντους, ενώ ακολούθησαν Καπελά και Πολ με 13.
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στο Χαλάνδρι – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
- Η αφιέρωση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα – «Ό,τι νότες πω, είναι για σένα»
- Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Πανηγυρική πρόκριση στους «8» για τους Παριζιάνους


