Εξαλλες οι πρεσβείες από τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα
Αιχμές για τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη. Ζητούν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και συλλήψεις
Την έντονη ανησυχία τους για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον διπλωματικών υπηρεσιών στην Αθήνα, εκφράζουν με παρεμβάσεις τους προς τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, οι ξένες πρεσβείες.
Ζητούν να ληφθούν μέτρα πρόσθετα ασφαλείας, αυξημένη αστυνόμευση και βέβαια σύλληψη των υπευθύνων που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις.
Υπενθυμίζεται ότι στα γραφεία των πρεσβειών εκατοντάδες άνθρωποι πηγαίνουν για διεκπεραίωση των διαφόρων εργασιών που έχουν κι αν συμβεί οτιδήποτε τότε η εικόνα της χώρας θα διασυρθεί τραγικά.
Εως τώρα οι ξένες αποστολές μετρούν επιθέσεις του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, του Μεξικού και μάλιστα με πυροβολισμό, στα γραφεία της ΕΕ στην Βασιλίσσης Σοφίας και την Κυριακή στην πρεσβεία της Γαλλίας.
Κι όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν ακόμη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Κυρίτσης που υποστηρίζουν ότι οι επιθέσεις είναι «πολιτικός ακτιβισμός» του Ρουβίκωνα.
- Δημοσίευση διαθηκών σε μηδέν χρόνο – Δείτε τον τρόπο
- LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
- LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ
- ΒΗΜΑGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ




