Ο «Γευσιγνώστης» με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 22 Απριλίου
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
«Γευσιγνώστης» Απριλίου
Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ» όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπιφτέκια. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο. 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια με δυνατή γεύση κρέατος, χωρίς προσθήκη ψωμιού αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και αφράτα.
Επίσης:
– Βήμα-βήμα τα τέλεια ντολμαδάκια με όλους τους τρόπους: με κιμά και αβγολέμονο, με φακές και ρύζι, κυπριακά κουπέπια και εύκολα χωρίς τύλιγμα.
– Αφιέρωμα στις φράουλες: σε τάρτες, σαλάτες και κέικ.
Και
– Γλυκά που μας κάνουν καλό. Vegan και Healthy. Πανακότα με γάλα καρύδας, πουρέ φράουλας και δυόσμο, η απόλυτη τούρτα σοκολάτας με αβοκάντο, «παγωτό» φράουλα, «παγωτό» σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, «τσιτζκέικ» με μάνγκο και πορτοκάλι.
Την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου με ευχές για τον Άγιο Νικόλαο που γιορτάζει σήμερα