Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φιλανθρωπικό Fashion Show από φοιτητές του Κέιμπριτζ

Φιλανθρωπικό Fashion Show από φοιτητές του Κέιμπριτζ

Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό fashion show που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στην Αγγλία.

Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό fashion show που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στην Αγγλία.

Το ρόλο των μοντέλων ανέλαβαν και φέτος οι φοιτητές του πανεπιστημίου, με είκοσι τρεις άντρες και γυναίκες να περπατούν στη πασαρέλα, ποζάροντας με ρούχα από δώδεκα διαφορετικούς σχεδιαστές μόδας. Φυσικά, δεν έλειψαν και δημιουργίες των σχεδιαστών D&G, Nike και Alaia.

Οι νεαρές φοιτήτριες δεν ντράπηκαν να αναδείξουν τις ικανότητες τους στην πασαρέλα, φορώντας διάφανα μπλουζάκια, κοντές φούστες και μικροσκοπικά τοπάκια. Η πασαρέλα ήταν ένας τρόπος για τους μαθητές και τον κόσμο να γιορτάσουν την ποικιλομορφία της μόδας. Ταυτόχρονα, μιας και το θέμα του σόου ήταν «The Fabric of Politics», εμφανίστηκαν επί σκηνής άντρες μοντέλα και περπάτησαν, κρατώντας στα χέρια τους πανό, στα οποία ήταν σημειωμένα διάφορα πολιτικά μηνύματα.

Ο σκοπός της συγκεκριμένης επίδειξης μόδας που διοργανώνεται από το 2015, ήταν σαφώς φιλανθρωπικός. Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια των εξακοσίων θεατών που παρακολούθησαν το σόου θα δοθούν στο μη κυβερνητικό και κερδοσκοπικό οργανισμό Α21. Πρόκειται για ένα οργανισμό που μεταξύ άλλων, δρα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση, το εμπόριο της λευκής σαρκός, τη δουλεία, την επιστράτευση παιδιών.

in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024