Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε περαστικούς σε Φιλοπάππου και Ακρόπολη
Ανησυχητικά κρούσματα βίας σημειώνονται στην περιοχή του Φιλοπάππου και γύρω από την Ακρόπολη τις τελευταίες ώρες. Μια παρέα έξι νεαρών αγοριών και κοριτσιών δέχθηκε επίθεση από ομάδα δέκα ατόμων το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες τους λήστεψαν, ενώ μαχαίρωσαν έναν 19χρονο που προσπάθησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα αυτός να νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
Ανησυχητικά κρούσματα βίας σημειώνονται στην περιοχή του Φιλοπάππου και
γύρω από την Ακρόπολη τις
τελευταίες ώρες. Μια παρέα έξι νεαρών αγοριών και κοριτσιών δέχθηκε
επίθεση από ομάδα δέκα ατόμων το βράδυ του Σαββάτου.
Οι δράστες τους
λήστεψαν, ενώ μαχαίρωσαν έναν 19χρονο που προσπάθησε να αντισταθεί, με
αποτέλεσμα αυτός να νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
Λίγες ώρες αργότερα ένα ζευγάρι ξυλοκοπήθηκε άγρια και ληστεύθηκε από μία ομάδα τεσσάρων νεαρών στην ίδια περιοχή.
Κι όλα αυτά, ενώ το πρωί του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαγγείλει την εξάρθρωση σπείρας τεσσάρων Αλγερινών, ηλικίας 16, 17, 19 και 21 ετών, που είχε διαπράξει εννέα ληστείες και τέσσερις κλοπές στην ίδια περιοχή, πάλι με την απειλή μαχαιριού.
Έτσι εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο στην ίδια περιοχή να δρούσαν κι άλλες ομάδες ληστών που δεν έγιναν αντιληπτοί από τις έρευνες των αστυνομικών.
in.gr
- Η Euroleague θα έχει αύξηση στα έσοδα των συλλόγων για την επόμενη σεζόν
- Πράσινο φως στην ΕΕ για το συνδυαστικό εμβόλιο Covid και γρίπης της Moderna
- ΕΚΤ: Σε ιστορικό χαμηλό τα πλαστά ευρώ το 2025
- Γερουλάνος: Αν το κράτος είχε κάνει στοιχειωδώς σωστά τη δουλειά του, δεν θα είχαν χαθεί 57 ψυχές στα Τέμπη
- Τέμπη: Η μητέρα του μηχανοδηγού σπάει τη σιωπή της – «Το παιδί μου λοιδορήθηκε όσο τίποτε»
- ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΤ και ΟΠΚΕ σε ρόλο σωματοφυλάκων του Γεωργιάδη στο Γ. Κ. Νίκαιας – Ερώτηση στον Χρυσοχοΐδη

