Πως η Τζένερ οδήγησε σε βουτιά τη μετοχή του Snapchat
H μητρική εταιρία του Snapchat έχασε χθες 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισεκ. ευρώ) μετά το μήνυμα στο Twitter της αμερικανίδας σταρ του τηλερίαλιτι Κάιλι Τζένερ στο οποίο έγραφε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.
H μητρική εταιρία του Snapchat έχασε χθες 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισεκ. ευρώ) μετά το μήνυμα στο Twitter της αμερικανίδας σταρ του τηλερίαλιτι Κάιλι Τζένερ στο οποίο έγραφε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.
«Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ…, είναι τόσο λυπηρό», έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.
Λίγο αργότερα, η ετεροθαλής αδελφή της όχι λιγότερο διάσημης Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στο Twitter «σε αγαπώ πάντα snap … πρώτη μου αγάπη».
Πολύ αργά… η ζημιά είχε ήδη γίνει: οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.
Η Τζένερ ακολουθείται από εκατομμύρια χρήστες του Twitter και του Instagram.
Αυτό τον μήνα γέννησε ένα κοριτσάκι και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στο λογαριασμό της στο Instagram, ήταν μια από τις αναρτήσεις που άρεσε περισσότερο από τότε που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονο παιδί – Υπέστη ανακοπή σε κολυμβητήριο
- LIVE: Λεβερκούζεν – Άρσεναλ
- Επιδόματα: Έρχεται νέος μηχανισμός ελέγχου
- Το Ιράν έβαλε 12 νάρκες στο Στενό του Ορμούζ – «Δε νομίζω ότι τα κατάφερε η Τεχεράνη» απαντά ο Τραμπ
- «Πεθαίνω εδώ μέσα» – Αμετανόητος για όλα, ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στην πρώτη του συνέντευξη από το κολαστήριο του Ράικερς
- Καραλής – Ντουπλάντις: Τιτανομαχία στην Ουψάλα ανάμεσα στους δύο κορυφαίους του επί κοντώ




