«Ο Αλέξανδρος μιλούσε Ελληνικά» το μήνυμα της Λάρισας για τη Μακεδονία
Το δικό της μήνυμα για τη Μακεδονία ενόψει και του συλλαλητηρίου της
Κυριακής στη Αθήνα έδωσε η ΠΑΕ Λάρισα κατά τη διάρκεια του αγώνα της με
τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα οι παίκτες της ΑΕΛ φορούν φανέλες, όπου στον
μπροστινό μέρος αναγράφεται «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά».
Το δικό της μήνυμα για τη Μακεδονία ενόψει και του συλλαλητηρίου της Κυριακής στη Αθήνα έδωσε η ΠΑΕ Λάρισα κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα οι παίκτες της ΑΕΛ φορούν φανέλες, όπου στον μπροστινό μέρος αναγράφεται «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά».
Μάλιστα το μήνυμα ακούστηκε και από τα μεγάφωνα του γηπέδου λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ενώ και οι παίκτες εισήλθαν με το συγκεκριμένο σύνθημα στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η θεσσαλική ΠΑΕ παίρνει θέση σε ένα ζήτημα της επικαιρότητας, αφού στο παρελθόν σύνθημα στις φανέλες έχουν γίνει και η προσφυγική κρίση «τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» αλλά και οι πλημμύρες της Μάνδρας «Μάνδρα, 23 νεκροί, ντροπή».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας