Σε κρύπτη βρέθηκε ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» στη Λάρισα
Στη σύλληψη ενός 62χρονου φυγόποινου ο οποίος κρυβόταν σε μια κρύπτη στο σπίτι του, στη Γιάννουλη της Λάρισας, προχώρησε η αστυνομία.
Στη σύλληψη ενός 62χρονου φυγόποινου ο οποίος κρυβόταν σε μια κρύπτη στο
σπίτι του, στη Γιάννουλη της Λάρισας, προχώρησε η αστυνομία.
Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα γνωστός και ως «βασιλιάς των τσιγγάνων» εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα για έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης για ανθρωποκτονία. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία, ασύρματοι συντονισμένοι με την συχνότητα της αστυνομίας, ναρκωτικά δισκία και αναβολικά φάρμακα, κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα όπλα και φυσίγγια.
Ο 62χρονος είχε φτιάξει μία ειδική κρύπτη μέσα στο σπίτι του προκειμένου να μην εντοπιστεί σε περίπτωση εφόδου από τους αστυνομικούς. Για τον Κ.Β είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα Εφετών Λάρισας προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του – που αντιστοιχούσε σε φυλάκιση 7 ετών – για τη δολοφονία του ανιψιού του το 1998 σε καταυλισμό των Ρομά.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Μονακό – Τι ισχύει για τον Βασίλη Σπανούλη
- Ανοιξη μέσα στον χειμώνα – Ο υποτροπικός αεροχειμάρρος φέρνει υψηλές θερμοκρασίες
- Δυτική Ελλάδα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – «Βούλιαξαν» δρόμοι, κινδύνεψαν σπίτια
- Βρετανία: Στέλνει F-35 στην Κύπρο εν μέσω έντασης ΗΠΑ – Ιράν
- Ολυμπιακός: Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Μόρις (vid)
- Αίγιο: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του in από την κινηματογραφική διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο

