
Το «All I Want For Christmas Is You» είναι ο ύμνος των Χριστουγέννων
Ακριβώς 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το χριστουγεννιάτικο χιτ «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ εξακολουθεί να καταρρίπτει μουσικά ρεκόρ. Σύμφωνα με το Chart Data, η χριστουγεννιάτικη επιτυχία έχει καταλάβει την κορυφαία θέση στη λίστα με τα τραγούδια γυναίκας τραγουδίστριας με τα περισσότερα steams μέσα σε μία μέρα στο Spotify, με 8.069.105 ροές (steams) στις 24 Δεκεμβρίου.
Ακριβώς 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το χριστουγεννιάτικο χιτ «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ εξακολουθεί να καταρρίπτει μουσικά ρεκόρ.
Σύμφωνα με το Chart Data, η χριστουγεννιάτικη επιτυχία έχει καταλάβει την κορυφαία θέση στη λίστα με τα τραγούδια γυναίκας τραγουδίστριας με τα περισσότερα steams μέσα σε μία μέρα στο Spotify, με 8.069.105 ροές (steams) στις 24 Δεκεμβρίου.
To «All I Want For Christmas Is You» έχει σημειώσει πάνω από 300 εκ. steams στο Spotify και είναι πλέον το τρίτο τραγούδι της δεκαετίας του 1990 που έχει καταγράψει το συγκεκριμένο ρεκόρ και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για γυναίκα καλλιτέχνη.
Πριν από δέκα μέρες το Billboard ανακοίνωσε ότι το τραγούδι βρίσκεται ξανά στο «Billboard Top 10» και ότι για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του σκαρφάλωσε στη 9η θέση του chart.
Με όλα τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι τα κέρδη που έχει αποφέρει το τραγούδι στην Μαράια Κάρεϊ. Σύμφωνα με το Newsweek, η τραγουδίστρια από τότε που κυκλοφόρησε ο χριστουγεννιάτικος ύμνος, από το 1994 έχει κερδίσει 60 εκατ. δολάρια.
Η 47χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, σόουλ και rhythm and blues, στιχουργός, παραγωγός και ηθοποιός είναι η τρίτη γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ με πωλήσεις που φτάνουν τα 63,5 εκατομμύρια αντίτυπα.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει άπειρες φορες… σήμερα:

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι



