Παίζει ο Μιλουτίνοφ με Αρμάνι
Στη διάθεση του Γιάννη Σαφαιρόπουλου, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι, θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.
Στη διάθεση του Γιάννη Σαφαιρόπουλου, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι, θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από την τενοντίτιδα στο γόνατο, προπονήθηκε με την ομάδα το πρωί της Τετάρτης και θα είναι στην αποστολή που πετάει για Μιλάνο.
Αυτή ήταν μια καλή είδηση για τον Σφαιρόπουλο, καθώς ο Μιλουτίνοφ είναι σημείο αναφοράς για το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Καλύτερα ο Σπανούλης
Σε ότι αφορά στον Βασίλη Σπανούλη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Έμεινε όμως εκτός αποστολής για το ματς με την Αρμάνι, καθώς δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και η επιστροφή του αναμένεται στο παιχνίδι με τη Βαλένθια.
Τέλος, εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση περόνης στο γόνατο.
in.gr
- Το σενάριο γράφτηκε σε 3 μέρες, η προετοιμασία κράτησε μήνες: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τα γυρίσματα του Rocky πριν από πέντε δεκαετίες
- «Τιτανομαχία» Ρεάλ Σίτι και ματσάρες στους «16» του Champions League – Ο δρόμος ως τον τελικό
- Κουτσούμπας: Τα «νέα Τέμπη» καραδοκούν παντού – Να πάψει να μεγαλώνει η μαύρη λίστα των εγκλημάτων
- Ο μπαμπάς Νεάντερταλ, η μαμά Homo sapiens: Η ακτινογραφία ενός ρομάντζου ανάμεσα σε δύο είδη ανθρώπων
- Χαμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρικο: Επίθεση αγάπης στον Αργεντινό – τον γκρέμισαν στο χορτάρι (vid)
- Λέρος: «Βοήθεια, φωνάξτε ασθενοφόρο» – Το χρονικό της δολοφονίας και οι συχνοί καβγάδες πατέρα και γιου


