
Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος απεργός πείνας Αφροδίτη Υψηλάντη
Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα του Σαββάτου η δημοσιογράφος απεργός πείνας Αφροδίτη Υψηλάντη.
Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα του Σαββάτου η δημοσιογράφος απεργός πείνας Αφροδίτη Υψηλάντη.
Η δημοσιογράφος που πραγματοποιεί εδώ και μέρες απεργία πείνας, έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ από την κυβέρνηση, δεν αισθανόταν καλά στην υγεία της και δέχθηκε επίσκεψη από γιατρό της ομάδας «SOS Ιατροί».
Ο γιατρός διαπίστωσε οξεία βρογχίτιδα με ενδεχόμενο τη μετατροπή σε πνευμονία και ζήτησε να μεταφερθεί η απεργός πείνας εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει οξυγόνο.
in.gr
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών
