
Αύξηση λόγω… Μέσι θέλει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο
Αύξηση λόγω... Μέσι διεκδικεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των Μερένγκες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Ρεάλ τον Νοέμβριο του 2016 με ετήσιες αποδοχές 23 εκατ. ευρώ, αλλά θέλει περισσότερα αφού ο Μέσι, με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα θα εισπράττει 25 εκατ. ευρώ. Ο 32χρονος άσος λοιπόν, έχει ζητήσει... αύξηση από τη διοίκηση της Βασίλισσας ώστε να παίρνει περισσότερα από τον Μέσι!
Αύξηση λόγω… Μέσι διεκδικεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των Μερένγκες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το
2021 με τη Ρεάλ τον Νοέμβριο του 2016 με ετήσιες αποδοχές 23 εκατ. ευρώ,
αλλά θέλει περισσότερα αφού ο Μέσι, με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα θα εισπράττει 25 εκατ. ευρώ.
Ο 32χρονος άσος λοιπόν,
έχει ζητήσει… αύξηση από τη διοίκηση της Βασίλισσας ώστε να παίρνει
περισσότερα από τον Μέσι, θεωρώντας ότι δεν γίνεται να παίρνει λιγότερα, ενώ είναι ο κορυφαίος, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του.
«Οι αριθμοί μου μιλούν από μόνοι τους, είμαι παράδειγμα επαγγελματία», τόνισε σχετικά χθες και συμπλήρωσε σε ερώτηση αν θέλει να υπογράψει ξανά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του:
«Αν θα ανανεώσω; Καλή ερώτηση. Είμαι ικανοποιημένος, τα πράγματα πάνε καλά, όμως σε αυτή την ερώτηση είναι καλύτερα να απαντήσει ο πρόεδρος και όχι εγώ», τόνισε ο Ρονάλντο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, έχει ζητήσει από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να μιλήσει στη διοίκηση για την αύξηση στις αποδοχές του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας
- Καιρός: Με βροχές μπαίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου – Τι δείχνουν τα μοντέλα για πρώιμο καύσωνα
- Πίσω από τη λάμψη της Eurovision: Συλλήψεις, μποϊκοτάζ και το Ισραήλ ξανά στη δεύτερη θέση

