Σκουρλέτης: «Κρυφοχρυσαυγίτης» ο Γεωργιάδης
Για αναβάθμιση των ακροδεξιών στοιχείων στη ΝΔ έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και χαρακτήρισε «κρυφοχρυσαυγίτη» τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας ότι η ρητορική του είναι «ακροδεξιά και διχαστική». Παράλληλα, εκτίμησε ότι με τέτοια ΝΔ η κυβέρνηση θα μακροημερεύσει.
Για αναβάθμιση των ακροδεξιών στοιχείων στη ΝΔ έκανε λόγο ο υπουργός
Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και χαρακτήρισε «κρυφοχρυσαυγίτη» τον
αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας ότι η ρητορική
του είναι «ακροδεξιά και διχαστική».
«Η Ν.Δ. έχει χάσει τον στρατηγικό της προσανατολισμό και έχει εγκλωβιστεί σε ακροδεξιά ρητορική» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε: «Εμάς μας βολεύει, καθώς με τέτοια αντιπολίτευση θα μακροημερεύσουμε στην κυβέρνηση».
Σε ό,τι αφορά τους συμβασιούχους στους δήμους σημείωσε ότι περίπου 5.000 θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ και διευκρίνισε ότι ο αριθμός θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.
Επιπλέον, ανέφερε πως έως το τέλος του έτους θα έχει ψηφιστεί η απλή αναλογική για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και προανήγγειλε ότι με τον ίδιο νόμο θα αποσυνδεθεί η διενέργεια των εκλογών ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. «Θα πάμε μερικούς μήνες μπροστά τις εκλογές» είπε.
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός


