Πέθανε ο πατέρας του «Μόνος στο σπίτι»
Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο ηθοποιός, Τζον Χερντ, γνωστός από το ρολό του στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» όπου υποδυόταν τον πατέρα. Ο Χερντ βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια.
Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο ηθοποιός, Τζον Χερντ, γνωστός από το ρολό του στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» όπου υποδυόταν τον πατέρα.
Ο Χερντ βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια.
Προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του. Ο Χερντ διέμενε στο ξενοδοχείο μετά από μια μικροεπέμβαση στην πλάτη στην οποία είχε υποβληθεί αυτή την εβδομάδα.
Το ντεμπούτο του στην οθόνη το έκανε το 1975, με την ταινία «Valley Forge». Συμμετείχε σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων το «Μόνος στο Σπίτι», το «Big» με τον Τομ Χανκς αλλά και στον «Μονομάχο» με τον Ράσελ Κρόου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Συναντά τους στρατιωτικούς που απήγαγαν τον Μαδούρο
- Βγάλε τη ζάχαρη από το πρωινό σου
- Επιμένει η κακοκαιρία και την Παρασκευή: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι
- Πολυκατοικίες: Πότε επιβάλλεται φόρος μεταβίβασης σε κοινόχρηστους χώρους
- Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται ημέρα γκαντεμιάς;
- Γιατί η πραγματική ζωή δεν έχει χαρούμενο τέλος, όπως στις ταινίες;



