Αγωνία στον ΠΑΟ για τον τραυματισμό του Ζέκα εν όψει Τούμπας
Με πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο αποχώρησε ο Ζέκα, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Ο ελληνοποιημένος μέσος πήγε στον πάγκο με εμφανείς ενοχλήσεις, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες (ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε κλείσει νωρίτερα τις αλλαγές του), το βασικότερο πρόβλημα για το «τριφύλλι» όμως είναι ότι μάλλον θα χάσει τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα.
Με πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο αποχώρησε ο Ζέκα, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.
Ο ελληνοποιημένος μέσος πήγε στον πάγκο με εμφανείς ενοχλήσεις, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες (ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε κλείσει νωρίτερα τις αλλαγές του), το βασικότερο πρόβλημα για το «τριφύλλι» όμως είναι ότι μάλλον θα χάσει τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική




