
Διαφυγή του Αρτέμη Σώρρα στην Ιταλία φοβούνται οι Αρχές
Φόβους ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία εκφράζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές. Εξονυχιστικές έρευνας γίνονται στο λιμάνι της Πάτρας και σε ακτοπλοϊκές εταιρίες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του. Σε περίπτωση που εξακριβωθούν αυτές οι πληροφορίες θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα συλλήψεις.
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr, υπάρχουν φόβοι πως το ζευγάρι έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να γίνονται εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του.
Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για τους εντοπίσουν από το σήμα του κινητού τους. Στην περίπτωση που εξακριβωθεί η παραπάνω πληροφορία για διαφυγή στο εξωτερικό, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Για την εντοπισμό τους έχουν στηθεί αστυνομικές επιχειρήσεις τόσο στην Πάτρα, τόπο καταγωγής και δραστηριοποίησης του Αρτέμη Σώρρα, όσο και σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ανακριθεί συγγενείς του καταζητούμενου και διερευνάται η πιθανότητα κάποιος από αυτούς να τον κρύβει.
Στο μεταξύ, την ώρα που η Αστυνομία αναζητεί τον Σώρρα, ο ίδιος εμφανίστηκε σε βίντεο 21 λεπτών, στο οποίο ισχυρίζεται πως το «δικαστικό καθεστώς» και τα κανάλια «έκαναν τη βρώμικη δουλειά». Το βίντεο μετά από λίγες ώρες «κατέβηκε».
Είμαστε εν μέσω του πολέμου, λέει απευθυνόμενος στους οπαδούς του και συμπληρώνει ότι ο ίδιος δεν παραδοθεί ποτέ.
Μπορώ να ζητήσω άσυλο από πρεσβείες, αλλά δεν θα το κάνω, λέει, ενώ σε άλλο σημείο του μηνύματός του αναφέρει ότι θα κάτσει να πολεμήσει. Επίσης, λέει ότι βρίσκεται εντός της χώρας και ότι δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
Αν με βάλουν φυλακή, συμπληρώνει, να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή μπροστά, για να δούνε ότι είστε πολλοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπερτουρισμός: Σκηνές χάους σε Ποζιτάνο και Ρώμη
- Eνοχες για ανθρωποκτονία από αμέλεια Air France και Airbus για το αεροπορικό δυστύχημα του 2009
- AI: Η Ευρωπαϊκή Ένωση απλοποίησε τον αυστηρότερο νόμο – Τι άλλαξε και γιατί έχει σημασία
- Ξανά στον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιταλού προπονητή
- ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Αναισθησιολόγος ζητά φακελάκι – Το βίντεο ντοκουμέντο
