«Κόπηκαν» από το ντέρμπι της Λεωφόρου Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτης
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους», θα υποδεχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 25η αγωνιστική της Super League.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο θα απουσιάσουν βασικοί παίκτες στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Βούζας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτη. Ο Ιταλός τερματοφύλακας «πληρώνει» τα λάθη του στις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας κι έτσι κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Καπίνο, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.
Από εκεί και πέρα, απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βιάνα και Παρέδες, ο δεύτερος γιατί αισθάνθηκε μικροενοχολήσεις στην τελευταία προπόνηση.
Επιστρέφουν τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Καρντόσο, ο οποίος είχε «κοπεί» από το ματς με την Μπεσίκτας. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση


