«Κόπηκαν» από το ντέρμπι της Λεωφόρου Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτης
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους», θα υποδεχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 25η αγωνιστική της Super League.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο θα απουσιάσουν βασικοί παίκτες στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Βούζας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτη. Ο Ιταλός τερματοφύλακας «πληρώνει» τα λάθη του στις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας κι έτσι κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Καπίνο, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.
Από εκεί και πέρα, απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βιάνα και Παρέδες, ο δεύτερος γιατί αισθάνθηκε μικροενοχολήσεις στην τελευταία προπόνηση.
Επιστρέφουν τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Καρντόσο, ο οποίος είχε «κοπεί» από το ματς με την Μπεσίκτας. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.