Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα όσα δεν πρέπει ποτέ, να δοκιμάσεις πριν το γάμο

Όλα όσα δεν πρέπει ποτέ, να δοκιμάσεις πριν το γάμο

...

Έχετε εντοπίσει όλες τις τελευταίες θεραπείες προσώπου. Πότε, όμως, είναι η σωστή στιγμή για αλλαγές; Προτού τρέξετε στα σαλόνια ομορφιάς, έχουμε 10 συμβουλές για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.
1. Tεχνητό μαύρισμα
Ναι, το καταλαβαίνουμε, θέλετε να λάμπετε από υγεία κι έχετε το δίκιο σας. Όμως πολλές νύφες, δοκιμάζουν να πάρουν «λίγο χρωματάκι» με προϊόντα self tanning και μάλιστα αυτή η προσπάθεια, γίνεται δυστυχώς για πρώτη φορά, λίγο πριν το γάμο. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος, να καταλήξετε με πορτοκαλί χροιά και ακόμα χειρότερα, με λεκέδες στο δέρμα σας.
Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα κέντρο αισθητικής, για μαύρισμα ψεκασμού και μάλιστα ένα μήνα πριν από τη μεγάλη ημέρα. Αν σκοπεύετε να επιδοθείτε πάση θυσία στο αυτο-μαύρισμα, ξεκινήστε σιγά-σιγά μερικές εβδομάδες πριν, δίνοντας στο χρώμα, το χρόνο που χρειάζεται να πάρει τον επιθυμητό τόνο και πιθανά λάθη να. να τα σβήσει.
2. Καθαρισμός προσώπου – χημικό peeling
Υπάρχει κάτι τόσο χαλαρωτικό στη σκέψη ενός προσώπου που βρίσκεται στα χέρια ενός ειδικού της ομορφιάς και κάθε νύφη, αξίζει να χαρίσει στον εαυτό της μια τέτοιου είδους περιποίηση. Όμως, προσέξτε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, την Σαμάνθα Τζόουνς στο «Sex & the City»;
Επισκεφθείτε την αισθητικό σας, μερικές εβδομάδες πριν το γάμο. Οι περισσότερες από αυτές τις θεραπείες, έχουν την τάση να ερεθίζουν το δέρμα, πριν φανούν τα τελικά αποτελέσματα. Δώστε του λοιπόν, τον απαραίτητο χρόνο να ηρεμήσει.
3. Νέο χρώμα στα μαλλιά
Με τον ενθουσιασμό που φέρνει η προετοιμασία ενός γάμου, οι νύφες είναι εύκολο να παρασυρθούν από πειρασμούς, προκειμένου να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Έχετε βάλει στο μάτι μια βαφή μαλλιών, πιο σκούρα απόχρωση ή πιο ανοιχτή εδώ και καιρό. Ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, ακόμη κι αν μιλάμε για δύο εβδομάδες πριν το γάμο. Οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε κάποιο χρονικό διάστημα για να συνηθίσουμε τη νέα μας εμφάνιση.
4. Αποτρίχωση προσώπου
Όπως και στην περίπτωση των άλλων «don’ts» σε αυτή τη λίστα, η αποτρίχωση είναι καλύτερα να αφεθεί για τους επαγγελματίες και όχι πριν από τη μέρα του γάμου. Μια ατυχία στο φρύδι, θα μπορούσε να σας αφήσει με μια αστεία όψη ή να καταλήξετε με κοκκινίλες κι ερεθισμούς. Εκτός από επώδυνα είναι δύσκολο να καλυφθούν με μακιγιάζ. Μία εβδομάδα (τουλάχιστον) πριν από το γάμο σας, είναι η ιδανική στιγμή.
5. Σπυράκια
Μερικές φορές, απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Συμβαίνει σε όλους μας, σπάνια όμως κάνει καλό, το να σπάμε ένα σπυράκι και αν δεν θέλετε το δέρμα σας να δείχνει κόκκινο και πρησμένο, να θυμάστε το τραγούδι των Beatles, «Let it Be» και να το αφήσετε να φύγει από μόνο του.
Το να νιώσετε αδύναμη, όσο
ο γάμος πλησιάζει, δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση.
6. Λεύκανση δοντιών
Ένα εκθαμβωτικό λευκό χαμόγελο είναι υπέροχο και ειδικά για τις φωτογραφίες. Η λεύκανση των δοντιών, όμως, πρέπει να έχει τελειώσει εκ των προτέρων. Συχνά χρησιμοποιούνται, ιδιαίτερα ισχυρά λευκαντικά που λειτουργούν σε συνδυασμό με εκτυφλωτικά φώτα. Μια απλή θεραπεία λεύκανσης μπορεί να κάνει το χαμόγελο μιας νύφης να δείχνει ψεύτικο. Αφήστε, τα λευκά σας δόντια να ανακάμψουν από αυτήν την διαδικασία, τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.
7. Botox
Το Botox, ενώ έχει διαρκή αποτελέσματα, μερικές φορές δεν έχουν αρχίσει να φαίνονται, παρά μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Εάν είναι στα σχέδιά σας, πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μία φορά πριν την περίοδο του γάμου και να κάνετε την τελική θεραπεία σας, εκείνο το μήνα ή νωρίτερα.
8. Αποτοξίνωση με χυμούς
Οι δίαιτες αστραπή, δεν συνιστούνται από κανέναν γιατρό. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και το τελευταίο που χρειάζεστε, είναι να πεινάτε. Το να νιώσετε αδύναμη, όσο ο γάμος πλησιάζει, δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση.
9. Αδυνάτισμα με body wraps
Η θεραπεία αυτή, υπόσχεται ότι θα χάσετε εκατοστά. Ενώ είναι χαλαρωτική δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να αφυδατώνει. Μια καλύτερη ιδέα είναι να έχετε μια καλά ισορροπημένη διατροφή και να παραμένετε δραστήριες πριν από το γάμο. Αδυνάτισμα της τελευταίας στιγμής, δεν υπάρχει.
10. Έντονη άσκηση
Μην αλλάξετε την ρουτίνας της άσκησής σας, σε μια προσπάθεια να χάσετε κιλά. Μπορεί να σας οδηγήσει σε κράμπες, μυϊκή κόπωση, ή ακόμη χειρότερα, τραυματισμό. Θέλετε να είστε σε θέση να περπατήσετε στο διάδρομο της εκκλησίας, χωρίς να κουτσαίνετε και να αγκαλιάσετε τον αγαπημένο σας χωρίς ίχνος πόνου.

gamos.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024