
Εύκολα ο Πανθρακικός, 3-0 την Καλλιθέα στο Κύπελλο
Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του ο Πανθρακικός στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ανυφαντάκη νίκησε με 3-0 την Καλλιθέα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Στο 37' ο Νικόλτσης ύστερα από μία εκπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Ντούνη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του ο Πανθρακικός στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ανυφαντάκη νίκησε με 3-0 την Καλλιθέα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.
Στο 37′ ο Νικόλτσης ύστερα από μία εκπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Ντούνη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30′ ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ντούνη, που έκανε μακριά από την εστία του ντρίπλες και με σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 2-0.
Και στα δύο τέρματα φέρνει ευθύνη ο γκολκίπερ της Αθηναϊκής ομάδας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 92′ ο Καρδάρης.
Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Πανθρακικός (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66′ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60′ Καρδάρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (76′ Μήλιος).
Καλλιθέα (Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνης (74′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68′ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Σε προσωρινό «lock-down» το κτίριο
- Θα… ξεφουσκώσουν τα φάρμακα αδυνατίσματος; – Τι δείχνει έκθεση




