
Αντιαεροπορικά συστήματα S-300 ανέπτυξε η Ρωσία στη Συρία
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ανέπτυξε συστήματα αεράμυνας S-300 στη ναυτική βάση που διαθέτει στην Ταρτούς της Συρίας. Στόχος είναι «η ασφάλεια της ναυτικής βάσης», λέει η Μόσχα και θεωρεί απορίας άξιον γιατί η ανάπτυξη των συστημάτων «έχει προκαλέσει τόση ανησυχία μεταξύ των δυτικών εταίρων» της.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ανέπτυξε συστήματα αεράμυνας S-300 στη ναυτική βάση που διαθέτει στην Ταρτούς της Συρίας.
Στόχος είναι «η ασφάλεια της ναυτικής βάσης», λέει η Μόσχα και θεωρεί απορίας άξιον γιατί η ανάπτυξη των συστημάτων «έχει προκαλέσει τόση ανησυχία μεταξύ των δυτικών εταίρων» της.
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η Ρωσία έστειλε συστήματα αντιαεροπορικής προστασίας S-300 στη Συρία το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρώτη ανάπτυξη των συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων στη μαστιζόμενη από τον εμφύλιο Συρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε

