Ημερίδα για τον «Καρκίνο πέρα από το σωματικό πάθος» την Παρασκευή
Ημερίδα ψυχοκοινωνικής ογκολογίας με θέμα «Ο Καρκίνος πέρα από το Σωματικό Πάθος», όπου διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (Ε.Α.Ε.) και συμμετέχει το Κέντρο Ημέρας Ψυχολογικής Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας διοργανώνεται την Παρασκευή στο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου (Βασιλίσσης Σοφίας 22).
Ημερίδα ψυχοκοινωνικής ογκολογίας με θέμα «Ο Καρκίνος πέρα από το Σωματικό Πάθος», όπου διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (Ε.Α.Ε.) και συμμετέχει το Κέντρο Ημέρας Ψυχολογικής Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ & ΨΥ) διοργανώνεται την Παρασκευή στο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου (Βασιλίσσης Σοφίας 22).
Μέσα από την ημερίδα θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν νέα ερωτήματα που αναδύονται για την ψυχοκοινωνική ογκολογία.
Ποια είναι η στάση του ανθρώπου απέναντι στην ασθένεια και το θάνατο στη σύγχρονη/μετανεωτερική εποχή; Ποιος ο ρόλος του σώματος; Πως σχετίζεται η θεραπευτική ομάδα με τον ασθενή που πάσχει από καρκίνο;
Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή λόγω περιορισμένων θέσεων (τηλ. 210.64.56.713 & 210.38.26.600, dioikisi@cancer-society.gr).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουηδία: Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν – Εφημερίδα αναφέρει πολλούς τραυματίες
- Ουκρανία: Πλήγματα σε ρωσικές μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου – Με πυραύλους Storm Shadow και drones
- «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζον Ρόμπερτσον (pic)
- Πώς να δώσετε ένα αληθινό δώρο τα Χριστούγεννα
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
