Ταλαιπωρία για τους επιβάτες των πλοίων προς Κρήτη από φάρσα για βόμβα
Με ολιγόωρη καθυστέρηση αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας από τον Πειραιά για την Κρήτη τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, μετά από φάρσα για βόμβα.
Με ολιγόωρη καθυστέρηση αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας από τον Πειραιά για την Κρήτη τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, μετά από φάρσα για βόμβα.
Τα πλοία επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 9 το βράδυ με προορισμό την Κρήτη, αλλά παρέμειναν δεμένα έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει βόμβα σε κάποιο από αυτά.
Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και στα τρία πλοία από ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού δεν βρέθηκε κάτι το ύποπτο.
Έτσι, αντί στις 9 το Blue Horizon αναχώρησε με προορισμό το Ηράκλειο στις 10:10 το το βράδυ, το Knossos Palace για τον ίδιο προορισμό στις 10:45 και το Blue Galaxy απέπλευσε για τα Χανιά στις 11:00 το βράδυ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
- Πλακιάς: Όσο πλησιάζει η δίκη για τα Τέμπη, τόσο πιο πολύ θα αναφέρεται το οικονομικό για ευνόητους λόγους – Διαψεύδει δημοσιεύματα

