Βούτηξε σε αποχέτευση για να σώσει το κινητό φίλου και σφήνωσε
Νορβηγοί πυροσβέστες διέσωσαν έναν νεαρό ο οποίος είχε σφηνώσει στην αποχέτευση δημόσιας τουαλέτας, στην προσπάθειά του να διασώσει το κινητό τηλέφωνο ενός φίλου του. Οι πυροσβέστες ομολόγησαν ότι δεν είχαν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Το κινητό δεν βρέθηκε.
Νορβηγοί πυροσβέστες διέσωσαν έναν νεαρό ο οποίος είχε σφηνώσει στην αποχέτευση δημόσιας τουαλέτας, στην προσπάθειά του να διασώσει το κινητό τηλέφωνο ενός φίλου του.
Στο Ντράμεν, κοντά στο Όσλο, ο παράτολμος Κάτο Μπέρνστεν Λάρσεν, 20 ετών, σκέφτηκε να μπει στο άνοιγμα, η είσοδος του οποίου είναι μεγαλύτερη από εκείνη της λεκάνης της τουαλέτας. Για καλή του τύχη, πέρασε πρώτα τα πόδια του από την τρύπα.
«Προσπάθησα πρώτα να πιάσω το κινητό με ένα ξύλο, αλλά δεν έγινε τίποτα. Τότε, πήδηξα μέσα» αφηγήθηκε ο ίδιος στην εφημερίδα VG.
Νιώθοντας αηδία και ναυτία, προσπάθησε να βγει από τον βόθρο, αλλά μάταια: είχε σφηνώσει στην τρύπα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, κάλεσε σε βοήθεια την πυροσβεστική υπηρεσία.
«Αποδείχθηκε σχετικά εύκολη για εμάς αυτή η αποστολή. Στείλαμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων με ένα αλυσοπρίονο και κόψαμε το μπροστινό μέρος της τουαλέτας» εξήγησε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Τίνα Μπροκ. Παραδέχτηκε πάντως ότι ήταν η πρώτη φορά που η υπηρεσία αντιμετώπισε τέτοιο περιστατικό.
Ο βόθρος, που εκκενώνεται μία φορά τον χρόνο, «ήταν αρκετά γεμάτος».
Το κινητό τηλέφωνο δεν βρέθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εύκολα και γρήγορα: Τρεις διατάσεις που «ξεκλειδώνουν» μυαλό και σώμα
- Τι αλλάζει με τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Βλέπει» φτωχά και πλούσια έθνη;
- Μείωση 40% των νοσοκομειακών λοιμώξεων απέτρεψε 17.000 μέρες νοσηλείας επιπλοκών
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα & λαχανικά
- Πόσο Τραμπ μπορεί να αντέξει η Ευρώπη;






