«Δεν αντέχουμε άλλο» δηλώνουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
Σε επίσχεση εργασίας οι 2.300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, καθώς διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους για πάνω από δύο μήνες. «Δεν αντέχουμε άλλο την αξιοπρέπεια μας δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν» ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Τσερμενίδης.
Σε επίσχεση εργασίας οι 2.300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, καθώς διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους για πάνω από δύο μήνες.
Οι εργαζόμενοι δίνουν προθεσμία 15 ημερών για να τακτοποιηθεί το θέμα, ενώ την Παρασκευή θα συνεδριάσουν εκ νέου προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
«Δεν θα κινείται λεωφορείο στο νομό Θεσσαλονίκης» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων του Οργανισμού Δημήτρης Τσερμενίδης.
Όπως επισήμανε, οι εργαζόμενοι οδεύουν στον τρίτο μήνα χωρίς να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, το ελληνικό Δημόσιο οφείλει περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό.
«Δεν αντέχουμε άλλο την αξιοπρέπεια μας δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης δέχεται συνάντηση μαζί τους στις 30 Αυγούστου ή στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ το θέμα επείγει εδώ και καιρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
