Έπταθλο: Στην 29η θέση η Σοφία Υφαντίδου
Στα... χαμηλά κινήθηκε η Σοφία Υφαντίδου στο μήκος του επτάθλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε άκυρες τις πρώτες δύο προσπάθειες, με αποτέλεσμα να πηδήξει εντελώς προσεκτικά στην τρίτη και να κάνει άλμα στα 5.51μ., που της έδωσε μόνο 703 βαθμούς. Έτσι, μετά και το πέμπτο αγώνισμα βρίσκεται στην 29η θέση της κατάταξης με 3.972 βαθμούς. Πάντως, ακολουθεί το ακόντιο που είναι και το «γερό» αγώνισμά της και μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο είχε πετύχει Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό επτάθλου (56.96).
Στα… χαμηλά κινήθηκε η Σοφία Υφαντίδου στο μήκος του επτάθλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε άκυρες τις πρώτες δύο προσπάθειες, με αποτέλεσμα να πηδήξει εντελώς προσεκτικά στην τρίτη και να κάνει άλμα στα 5.51μ., που της έδωσε μόνο 703 βαθμούς.
Έτσι, μετά και το πέμπτο αγώνισμα βρίσκεται στην 29η θέση της κατάταξης με 3.972 βαθμούς.
Πάντως, ακολουθεί το ακόντιο που είναι και το «γερό» αγώνισμά της και μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο είχε πετύχει Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό επτάθλου (56.96).
Προηγείται η Βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ με 5.018β., δεύτερη είναι η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Τζέσικα Ένις-Χιλ, με 5.013β. και τρίτη η επίσης Βρετανίδα Καραρίνα Τζόνσον-Τόμπσον με 4.967β.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Netflix δεν θα αυξήσει την προσφορά για τη Warner Bros παραδίδοντας το CNN στην Paramount και τον Τραμπ
- Πακιστάν: «Ανοικτό πόλεμο» κήρυξε ο υπουργός Αμυνας στην de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν
- Το ΔΝΤ ενέκρινε δάνειο 8,1 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, με το 1,5 δισ. άμεσα καταβληθέν
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;






