Στα... χαμηλά κινήθηκε η Σοφία Υφαντίδου στο μήκος του επτάθλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε άκυρες τις πρώτες δύο προσπάθειες, με αποτέλεσμα να πηδήξει εντελώς προσεκτικά στην τρίτη και να κάνει άλμα στα 5.51μ., που της έδωσε μόνο 703 βαθμούς. Έτσι, μετά και το πέμπτο αγώνισμα βρίσκεται στην 29η θέση της κατάταξης με 3.972 βαθμούς. Πάντως, ακολουθεί το ακόντιο που είναι και το «γερό» αγώνισμά της και μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο είχε πετύχει Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό επτάθλου (56.96).
Στα… χαμηλά κινήθηκε η Σοφία Υφαντίδου στο μήκος του επτάθλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε άκυρες τις πρώτες δύο προσπάθειες, με αποτέλεσμα να πηδήξει εντελώς προσεκτικά στην τρίτη και να κάνει άλμα στα 5.51μ., που της έδωσε μόνο 703 βαθμούς.
Έτσι, μετά και το πέμπτο αγώνισμα βρίσκεται στην 29η θέση της κατάταξης με 3.972 βαθμούς.
Πάντως, ακολουθεί το ακόντιο που είναι και το «γερό» αγώνισμά της και μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο είχε πετύχει Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό επτάθλου (56.96).
Προηγείται η Βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ με 5.018β., δεύτερη είναι η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Τζέσικα Ένις-Χιλ, με 5.013β. και τρίτη η επίσης Βρετανίδα Καραρίνα Τζόνσον-Τόμπσον με 4.967β.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο