Δεύτερο τεστ για την Εθνική κόντρα στην Τουρκία
Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, στο δεύτερο τεστ εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (14:00, ΕΡΤ1).
Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, στο δεύτερο τεστ εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (14:00, ΕΡΤ1).
Ο Φώτης Κατσικάρης δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση του «Αμπντί Ιπεκτσί» στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα, που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς επίσης και στον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην «επίσημη αγαπημένη» τη Δευτέρα στο Βελιγράδι, για το φιλικό με τη Σερβία, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (21:30).
Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία και σε αυτό το ματς να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, εν όψει των τελικών του επιλογών για το προολυμπιακό τουρνουά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οριστική «ρήξη» Λίβερπουλ – Σαλάχ: Μένει εκτός αποστολής από το ματς με την Ίντερ (pic)
- Παλίμψηστον: Το λογοτεχνικό «παιδί» του Νίκου Γιανναδάκη γίνεται 40
- Πότε θα γίνει η κλήρωση των play offs και των play out της Super League
- Προς αποκατάσταση εμβληματικό κτίριο στην Κέρκυρα
- Μεντιλίμπαρ: «Ακόμη όλα είναι στο χέρι μας, θα δούμε τη σημερινή προπόνηση για τον Ποντένσε»
- Ένοπλες Δυνάμεις: Ρυθμίσεις για διανυκτέρευση στρατιωτικών φαρμακείων και κατ’ οίκον διάθεση φαρμάκων
