Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο φως βίντεο και φωτογραφίες από τη σκοτεινή ζωή του Μάικλ Τζάκσον

Στο φως βίντεο και φωτογραφίες από τη σκοτεινή ζωή του Μάικλ Τζάκσον

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για την άγνωστη ζωή του «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον έρχονται στο φως επτά χρόνια μετά το θάνατό του και εγείρουν ερωτήματα για τις έρευνες της αστυνομίας το 2003. Παρότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν καταδικάστηκε ποτέ για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ελάχιστοι πιστεύουν πλέον ότι ο Τζάκσον μοιράστηκε αθώα το κρεβάτι του με παιδιά όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος εκείνη την εποχή.

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για τη ζωή του «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον έρχονται στο φως επτά χρόνια μετά το θάνατό του και εγείρουν ερωτήματα για τις έρευνες της αστυνομίας το 2003.

Παρότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν καταδικάστηκε ποτέ για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ελάχιστοι πιστεύουν πλέον ότι ο Τζάκσον μοιράστηκε αθώα το κρεβάτι του με παιδιά όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος εκείνη την εποχή.

Πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι αρχές εντόπισαν δεκάδες φωτογραφίες γυμνών παιδιών, ζευγαριών που έκαναν σκληρό σεξ αλλά και εικόνες βασανισμού ζώων. Οι φωτογραφίες αυτές εντοπίστηκαν το 2003 στο ράντσο του Τζάκσον Neverland, αλλά η ύπαρξή τους δεν είχε γίνει γνωστή.

Φωτογραφίες του Μακόλεϊ Κάλκιν και άλλα αντικείμενα από την κρυφή ντουλάπα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς της ποπ χρησιμοποιούσε τις εικόνες αυτές για να «ντρεσάρει» τους ανήλικους και στη συνέχεια να συνάψει σχέσεις μαζί τους.

Η αμερικανική ιστοσελίδα Radar Online αναφέρει ότι οι φρικιαστικές αυτές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στο ράντσο του αποσιωπήθηκαν.

«Σημειώματα, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, κασέτες και ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και 80 βιντεοσκοπήσεις και σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Ένας από τους ερευνητές της υπόθεσης δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι τα στοιχεία αυτά συγκεντρώθηκαν από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα και συνθέτουν μια πραγματικά «σκοτεινή και τρομακτική εικόνα για τον Τζάκσον».

Σε περίπτωση που η ύπαρξη του υλικού αυτού επιβεβαιωθεί και επίσημα, τότε εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τις έρευνες του 2003 και πώς τα στοιχεία αυτά παρέμειναν κρυφά για περισσότερα από 10 χρόνια.

Εξίσου σοκαριστικό είναι και το βίντεο όπου φαίνονται οι έρευνες των αστυνομικών στη θρυλική Neverland του Μάικλ Τζάκσον και συγκεκριμένα η στιγμή που ανακαλύπτουν το μυστικό δωμάτιο προφανώς ο βασιλιάς της ποπ αποπλανούσε ανήλικα αγόρια.

Το «δωμάτιο» αυτό ήταν στην πραγματικότητα μια ντουλάπα στο τέλος του υπνοδωματίου του, η οποία κλείδωνε με τρεις διαφορετικές κλειδαριές. Μια ντουλάπα γεμάτη παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν, προφανώς, ως δόλωμα για τα ανήλικα θύματα του τραγουδιστή, αλλά και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας που κυριολεκτικά σοκάρουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024