Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
4 πράγματα που περνούν από το μυαλό μιας μαμάς

4 πράγματα που περνούν από το μυαλό μιας μαμάς

– «Θα βρω κάτι για φορέσω»; Μην αφήσεις το άγχος της μητέρα σου για το τι θα φορέσει τη μέρα του γάμου σου να σε κυριεύσει. Αντ ‘αυτού, οργάνωσε μια διασκεδαστική εξόρμηση για ψώνια μόνο εσύ και εκείνη, περίπου τρεις μήνες πριν. Εκφράζει την ανησυχία της για προβληματικά σημεία στο σώμα της; Βρείτε μαζί το […]

– «Θα βρω κάτι για φορέσω»;
Μην αφήσεις το άγχος της μητέρα σου για το τι θα φορέσει τη μέρα του γάμου σου να σε κυριεύσει. Αντ ‘αυτού, οργάνωσε μια διασκεδαστική εξόρμηση για ψώνια μόνο εσύ και εκείνη, περίπου τρεις μήνες πριν. Εκφράζει την ανησυχία της για προβληματικά σημεία στο σώμα της; Βρείτε μαζί το ιδανικό σχέδιο για τον σωματότυπό της και αξεσουάρ όπως μια εσάρπα αν για παράδειγμα θέλει να καλύψει τους ώμους και τα μπράτσα της. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να την κάνει να νιώθει όμορφα, άνετα και με αυτοπεποίθηση.

– «Θα με αφήσουν να φανώ χρήσιμη»;
Κάποτε η νύφη μητέρα της νύφης -είχε πολύ μεγαλύτερη επιρροή και τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της οργάνωσης, αλλά οι σημερινές μαμάδες αναλαμβάνουν το ρόλο του μεγαλύτερου –και καλύτερου- σύμβουλου. Από το bridal shopping, σε χώρους δεξιώσεων, η μαμά σου θα κάνει τα πιο ειλικρινή σχόλια και θα προσφέρει ανεκτίμητη συναισθηματική υποστήριξη. Οπότε μην αναρωτηθείς καν αν τη χρειάζεσαι.

– «Πόσο θα μας κοστίσει όλο αυτό»;
Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν μετά τον αρραβώνα ή την απόφαση να παντρευτείτε, είναι να συζητήσετε μέλλοντες νύφη και γαμπρός με τους γονείς σας για το αν και πόσο μπορούν να συμβάλουν οικονομικά στο γάμο. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι εκπλήξεις κι ειδικά όταν πρόκειται για χρήματα, γι’ αυτό μόλις έχετε καταλήξει σε κάποιο budget κρατήστε τους γονείς σας ενήμερους για το χρηματικό ποσό που σκοπεύετε να ξοδέψετε και μείνετε σταθεροί στον προϋπολογισμό σας.

– «Το κοριτσάκι μου παντρεύεται»! [συγκίνηση]
Μην ξεχνάς ότι αυτή είναι μια συναισθηματική στιγμή και για τη μητέρα σου. Να θυμηθείς την ημέρα του γάμου να την ευχαριστήσεις για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξή της λέγοντάς της πως δεν θα μπορούσες να είχες κάνει χωρίς αυτήν!

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024