
Ρεκόρ για το τρέιλερ της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»
Οι πρώτες εικόνες της Έμμα Γουάτσον ως Πεντάμορφης στη νέα ταινία της Disney, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» καθήλωσαν μπροστά στην οθόνη εκατομμύρια θεατές.
Οι πρώτες εικόνες της Έμμα Γουάτσον ως Πεντάμορφης στη νέα ταινία της Disney, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» καθήλωσαν μπροστά στην οθόνη εκατομμύρια θεατές.
Το teaser trailer της ταινίας που αποτελεί μεταφορά με ηθοποιούς της animation επιτυχίας της εταιρείας του διάσημου ποντικού έσπασε το ρεκόρ που κατείχε το teaser trailer του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά.
Συγκεκριμένα, το teaser είχε 91,8 εκατομμύρια views τις πρώτες 24 ώρες της προβολής του (έναντι 88 εκατομμυρίων που είχε το The Force Awakens το 2014).
Ωστόσο, το πλήρες τρέιλερ του The Force Awakens παραμένει «βασιλιάς» με 112 εκατομμύρια views τις πρώτες 24 ώρες της προβολής του.
Σημειώνεται ότι στην ταινία πρωταγωνιστεί η σταρ του Χάρι Πότερ Έμμα Γουότσον μαζί με τον Νταν Στίβενς (του Downton Abbey). Στο καστ βλέπουμε (ή ακούμε) τους: Ίαν ΜακΚέλεν, Έμμα Τόμσον, Κέβιν Κλάιν, Τζος Γκαντ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στάνλεϊ Τούτσι.
Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου 2017 μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους.
Δείτε το τρέιλερ στα ελληνικά:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)
- Χρύσα Ρώπα: «Δεν φοβήθηκα εάν με μηνύσουν» – Τι είπε για την εμφάνισή της στον Λαζόπουλο
- Ευρώπη: Εργατικό δυναμικό «γερασμένο», μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών και περισσότερο άγχος
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ






