
Μόσχα: Μάχη εκατοντάδων σε νεκροταφείο αφήνει τουλάχιστον δύο νεκρούς
Τουλάχιστον δύο εμπλεκόμενοι σε μεγάλης έκτασης συγκρούσεις σε νεκροταφείο της Μόσχας σκοτώθηκαν σύμφωνα με την αστυνομία, με ρωσικά ΜΜΕ να μιλούν και για τρίτο νεκρό. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η αστυνομία θεωρεί ότι οι συγκρούσεις μεταξύ των περίπου 200 ατόμων -ορισμένοι εκ των οποίων οπλοφορούσαν- ξεκίνησαν μεταξύ αντίπαλων ομάδων νεκροθαφτών από διαμάχη για τις «περιοχές» τους.
Τουλάχιστον δύο εμπλεκόμενοι σε μεγάλης έκτασης συγκρούσεις σε νεκροταφείο της Μόσχας σκοτώθηκαν σύμφωνα με την αστυνομία, με ρωσικά ΜΜΕ να μιλούν και για τρίτο νεκρό.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η αστυνομία θεωρεί ότι οι συγκρούσεις μεταξύ των περίπου 200 ατόμων -ορισμένοι εκ των οποίων οπλοφορούσαν- ξεκίνησαν μεταξύ αντίπαλων ομάδων νεκροθαφτών από διαμάχη για τις «περιοχές» τους.
Το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της Μόσχας, το Χοβάνσκογε.
Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είχαν ρόπαλα και λοστούς, ενώ ορισμένοι οπλοφορούσαν -σύμφωνα με την αστυνομία ωστόσο, δεν έπεσαν πυροβολισμοί.
Συνελήφθησαν περίπου 50 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα δέκα. Και οι δύο νεκροί ήταν εμπλεκόμενοι στις συγκρούσεις, τόνισε η αστυνομία, διαψεύδοντας αναφορές πως ένας εξ αυτών ήταν αστυνομικός. Το Russia Today μιλά για αναφορές που θέλουν να υπάρχει και τρίτος νεκρός, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation
- Ο Τραμπ λέει όχι σε «πρόωρο τέλος του πολέμου» – Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν λάθος την επέμβαση στο Ιράν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη


