«Καφές για φροντιστές» με yoga γέλιου και συμβουλές αυτοφροντίδας
Την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους, κάνοντας γυμναστική και yoga γέλιου, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και Νόσο Alzheimer, στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος «Καφές για φροντιστές».
Την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους, κάνοντας γυμναστική και yoga γέλιου με την Εύα Ντελιδάκη, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και Νόσο Alzheimer, στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος «Καφές για φροντιστές».
Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου, από τις 17.30 έως τις 19.30 στην αίθουσα διδασκαλίας και εκδηλώσεων του Κέντρου Alzheimer, του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», στο 2ο όροφο, στην οδό Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φροντιστές θα ενημερωθούν επίσης από τον ψυχολόγο Γιώργο Σταθάκη, για το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι συνεχής φροντίδα του εαυτού τους προκειμένου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία, το δύσκολο έργο της φροντίδας των ανοϊκών ασθενών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Καφές για φροντιστές» πραγματοποιείται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ωφελούμενων φροντιστών, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στις συναντήσεις μαζί με τους ηλικιωμένους που φροντίζουν, καθώς εθελοντές μπορούν να αναλαμβάνουν την απασχόλησή τους, σε ξεχωριστό χώρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Alzheimer «Ο Νέστωρ» 210-8235050 και 210-8235620.
health.in.gr
- Συναυλία στο Αθήναιον Ωδείο εις μνήμην της Lubna Alyaan – Η έφηβη βιολονίστα που μαρτύρησε στη Γάζα
- Aνατροπή για την ΑΕΚ με Μάριν και Κοϊτά (1-2, vids)
- «Καταστροφικές πλημμύρες» απειλούν την Ουάσινγκτον – Ρεκόρ στο ύψος των υδάτων ποταμών [βίντεο]
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
