Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι μαρτυρά το bridal shopping για το μέλλον του γάμου σας

Τι μαρτυρά το bridal shopping για το μέλλον του γάμου σας

...

1. Ένα ογκώδες φόρεμα princess, είναι ο τρόπος μιας νύφης να εξασφαλίσει πώς την ημέρα του γάμου της, θα είναι το επίκεντρο της προσοχής. Όσο πιο φουσκωτό είναι το νυφικό, τόσο περισσότερο δείχνει να ορίζει την περιοχή της. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό εξαρτάται καθαρά απ’ το γαμπρό. Αν κι εκείνος αναζητά τη μεγάλη προβολή, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στη διαδρομή της σχέσης του ζευγαριού καθώς θα είναι αναγκασμένοι να μοιράζονται τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά αν ο γαμπρός είναι χαμηλού προφίλ και σκέφτεται πώς όταν στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα που νιώθει όμορφη θα δείχνει κι εκείνος ωραίος, τότε θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

2. Η στενή γραμμή σημαίνει αυτοπεποίθηση. Εκείνη που επιλέγει να τονίσει τις καμπύλες της, δείχνει πώς είναι σίγουρη για τον εαυτό της αλλά για τη σχέση της.

3. Όσο μικρότερη είναι η παρέα στο bridal shopping, τόσο το καλύτερο. Συνήθως, όταν μια νύφη έχει μαζί όλες τις φίλες της, σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρη για τη δική της γνώμη. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στο νυφικό σαλόνι μπορεί να είναι ενδεικτική της εμπιστοσύνης στη σχέση.

4. Είναι σπάνια καλό σημάδι όταν ο γαμπρός αποφασίζει για το φόρεμα. Συνήθως δεν ακολουθούν στην επιλογή νυφικού, αλλά συμβαίνει που και που. Αν είναι επικριτικός ή προσπαθεί να επιβάλει το στιλ που θέλει, δεν είναι καλό σημάδι για τη σχέση. Ιδιαίτερα αν απευθύνει ο ίδιος σχόλια στον σχεδιαστή και όχι η νύφη, είναι ξεκάθαρο ότι είναι εκείνος αποφασίζει για όλα. Καλός οιωνός είναι μόνο αν είναι υποστηρικτικός. Μερικοί νιώθουν άνετα με αυτό το είδος της δυναμικής κι άλλοι πάλι όχι. Το σημαντικό είναι να γνωρίζετε τι είδους άνθρωπος είστε και τι είδους σχέση θέλετε να έχετε.

5. Αν δεν είστε σούπερ ενθουσιασμένη που θα προβάρετε νυφικά, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Σε μερικούς ανθρώπους απλά, δεν ταιριάζει ο γάμος κι αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά αν ονειρευόσασταν την ημέρα αυτή όλη σας τη ζωή και δεν είστε ευχαριστημένη τώρα που ήρθε, πρέπει να αναρωτηθείτε τι συμβαίνει.

6. Αν βρίσκετε συνεχώς προβλήματα με το νυφικό, εκεί που δεν υπάρχουν, τότε μπορεί να θέλετε να αναβάλετε το γάμο. Αυτά τα παράπονα, σπάνια αφορούν το ίδιο το φόρεμα και συνήθως αντανακλούν το πώς η νύφη αισθάνεται σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της.

7. Δεν έχει σημασία τι φοράει ο γαμπρός. Μπορεί η νύφη να είναι ντυμένη σαν Πριγκίπισσα Disney κι ο γαμπρός να έχει επιλέξει κάτι πιο απλό, όπως λινό κοστούμι. Αυτό δεν καθορίζει αν θα ζήσουν ευτυχισμένοι ή όχι. Λέει απλώς, πώς ο καθένας έχει το δικό του γούστο.

8. Επίσης, κακό σημάδι είναι αν η μέλλουσα νύφη δεν αναφέρει καθόλου το γαμπρό κι αν μιλάει μόνο για τον εαυτό τους, για το γάμο, για τα χρήματα. Αυτό δείχνει πώς ενδιαφέρεται για το γάμο και όχι για τον άνθρωπο που παντρεύεται. Aν νοιώθετε κάπως έτσι και δεν υπάρχει έρωτας ανάμεσά σας, καλύτερα μην προχωρήσετε.

gamos.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024