
Κίνα: Σορός γυναίκας βρέθηκε σε ασανσέρ ένα μήνα μετά το σταμάτημά του
Αντιμέτωπο με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε συνεργείο που θα επισκεύαζε ασανσέρ σε πολυκατοικία στην πόλη κινεζική Σιάν: Ένα μήνα αφού το σταμάτησε για να εκτελέσει εργασίες, βρήκε στο θάλαμο τη σορό μίας 43χρονης. Πιστεύεται πως η γυναίκα ήταν ένοικος της πολυκατοικίας που εγκλωβίστηκε όταν τα μέλη του συνεργείου σταμάτησαν το ασανσέρ χωρίς να πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Αντιμέτωπο με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε συνεργείο που θα επισκεύαζε ασανσέρ σε πολυκατοικία στην πόλη κινεζική Σιάν: Ένα μήνα αφού το σταμάτησε για να εκτελέσει εργασίες, βρήκε στο θάλαμο τη σορό μίας 43χρονης.
Πιστεύεται πως η γυναίκα ήταν ένοικος της πολυκατοικίας που εγκλωβίστηκε όταν τα μέλη του συνεργείου σταμάτησαν το ασανσέρ χωρίς να πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Το ασανσέρ τέθηκε εκτός λειτουργίας στις 30 Ιανουαρίου και το συνεργείο μπήκε στο θάλαμο, όπως μεταδίδει το BBC, την 1η Μαρτίου. Ένας από τους λόγους της καθυστέρησης ήταν οι εορτασμοί της κινέζικης πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με αναφορές τοπικές ΜΜΕ που επικαλείται το βρετανικό δίκτυο, μέσα στο ασανσέρ βρέθηκαν σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα ενδεχομένως να προσπάθησε να βγει.
Το συνεργείο είχε περιοριστεί στο να φωνάξει για να διαπιστώσει αν βρισκόταν κανείς μέσα στο ασανσέρ πριν διακόψει τη λειτουργία του. Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, η απροσεξία συνιστά εγκληματική αμέλεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 55χρονος εργάτης γης που επέστρεφε από τη δουλειά του – Παρασύρθηκε από φορτηγό
- Προετοιμάζονται οι ΗΠΑ για στρατιωτική επέμβαση στην Κούβα;
- Κοζέρ για τον τελικό της Euroleague: «Eπικίνδυνη η Ρεάλ Μαδρίτης όταν είναι αουτσάιντερ» (pic)
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ μεταξύ Κρήτης και Κάσσου
- Μικρολίμανο: Η στιγμή που φτάνουν περιπολικό και ασθενοφόρο μετά το περιστατικό με τον «Τίτι»
- H Κέιτ Μος απέκτησε το δικό της λουλούδι- «Αιθέρια ομορφιά»

