Η ΠΓΔΜ άνοιξε το σημείο διέλευσης προσφύγων στην ουδέτερη ζώνη
Οι Αρχές της ΠΓΔΜ επιτρέπουν και πάλι από το βράδυ της Τετάρτης τη διέλευση προσφύγων μέσω της ουδέτερης ζώνης μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, την οποία είχαν διακόψει από το μεσημέρι.
Οι Αρχές της ΠΓΔΜ επιτρέπουν και πάλι από το βράδυ της Τετάρτης τη διέλευση προσφύγων μέσω της ουδέτερης ζώνης μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, την οποία είχαν διακόψει από το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την αστυνομία της ΠΓΔΜ, η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ παρέμεινε κλειστή για τη διέλευση προσφύγων για αρκετές ώρες την Τετάρτη, λόγω της συμφόρησης που προκλήθηκε από μεγάλο αριθμό προσφύγων που περίμεναν επί ώρες να περάσουν τα σύνορα της ΠΓΔΜ με τη Σερβία και του επίσης αρκετά μεγάλου αριθμού προσφύγων που είχαν συγκεντρωθεί στον κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Γευγελή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
