Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία στη μνήμη του Μπάουι τον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη

Συναυλία στη μνήμη του Μπάουι τον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη

Συναυλία στη μνήμη του Ντέιβιντ Μπάουι θα διοργανωθεί στις 31 Μαρτίου στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Θαυμαστές του Μπάουι ανάβουν κεριά και τραγουδούν τα τραγούδια του σε πολλές πόλεις του κόσμου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν την ζωή και το έργο του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Συναυλία στη μνήμη του Ντέιβιντ Μπάουι θα διοργανωθεί στις 31 Μαρτίου στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Αρχικά, η συναυλία επρόκειτο να είναι ένα αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου Μπάουι, ωστόσο μετά τον θάνατό του οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα αποτελέσει τελικά συναυλία στη μνήμη του.

Το συγκρότημα του παραγωγού του Μπάουι, Τόνι Βισκόντι, θα ερμηνεύσει τραγούδια του Μπάουι, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες (όπως η Σίντι Λόπερ).

Τα εισιτήρια ξεκίνησαν να πωλούνται τη Δευτέρα, την ώρα που η είδηση του θανάτου του Μπάουι έκανε τον γύρο του κόσμου και έχουν ήδη ξεπουληθεί.

Ο Μπάουι πέθανε από καρκίνο στα 69 του, δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Blackstar.

Το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του Μπάουι, βρέθηκε στην πρώτη θέση του αμερικάνικου iTunes τη Δευτέρα.

Υπολογίζεται ότι τις πρώτες 12 ώρες από την είδηση του θανάτου του 35 εκατομμύρια χρήστες στα social media πραγματοποίησαν περί τις 100 εκατομμύρια αναρτήσεις.

Θαυμαστές του Μπάουι ανάβουν κεριά και χορεύουν έξω από το σημείο όπου γεννήθηκε ο Μπάουι, στο Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου, αλλά και στο αστέρι του στο Hollywood Walk of Fame, έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και έξω από το διαμέρισμα που διατηρούσε παλαιότερα στο Βερολίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024