Κλέφτες επέστρεψαν στην αστυνομία κλοπιμαία με ευχές για καλές γιορτές
Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται να επηρέασε και τους κλέφτες μιας αποθήκης στις γαλλικές Άλπεις, οι οποίοι επέστρεψαν τα δώρα που έκλεψαν και που προορίζονταν για την αστυνομία. Οι δράστες επέστρεψαν τα πακέτα στους αστυνομικούς και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται να επηρέασε και τους κλέφτες μιας αποθήκης στις γαλλικές Άλπεις, οι οποίοι επέστρεψαν τα δώρα που έκλεψαν και που προορίζονταν για την αστυνομία.
Οι δράστες επέστρεψαν τα πακέτα στους αστυνομικούς και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.
Τα πακέτα αυτά, τα οποία περιείχαν κυρίως περιβραχιόνια, βρέθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την κλοπή τους, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βιέν, στην κεντροανατολική Γαλλία.
«Ήταν μια ωραία έκπληξη ότι βρήκαμε τα πακέτα μαζί με δυο λόγια. Αυτό δείχνει ότι η μαγεία των Χριστουγέννων εξακολουθεί να υπάρχει, ακόμη και για τους παραβάτες» ειρωνεύτηκε ο εισαγγελέας της Βιέν Ματιέ Μπουρέτ.
«Λυπούμαστε, ήταν εντελώς τυχαίο. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε βία ούτε όπλα. Καλές γιορτές σε όλους» έγραψαν οι κλέφτες.
Οι πέντε δράστες, ωστόσο, οι οποίοι φορούσαν γάντια και κουκούλες όταν την διέπραξαν, δεν επέστρεψαν τα άλλα αντικείμενα που είχαν κλέψει, τα οποία ήταν πολυτελή προϊόντα της Louis Vuitton.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΗΠΑ: Μόλις ένας στους τέσσερις Αμερικανούς τάσσεται υπέρ των επιθέσεων στο Ιράν
- Επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ντουμπάι
- Τέξας: Εξετάζεται αν ο δράστης των πυροβολισμών στο Όστιν εμπνεύστηκε από τις επιθέσεις στο Ιράν
- Παναθηναϊκός – Άρης: Αδράνεια στην «κίτρινη» άμυνα, 1-0 οι «πράσινοι» με Ερνάντεθ (vid)
- Αεροπορικές επιδρομές στην Τεχεράνη – Διακόπηκε μετά από πλήγμα η μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης
- ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν μετά από τρεις αγωνιστικές και βλέπουν κορυφή




