Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Η γαστρεντερίτιδα που έχει θέσει νοκ άουτ οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θαδιεξαγόταν την Δευτέρα για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Η γαστρεντερίτιδα που έχει θέσει νοκ άουτ οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θαδιεξαγόταν την Δευτέρα για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Τέπιτς, Βασιλειάδης, Τσόχλας, Δέδας, Σχορτσανίτης, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης έμειναν εκτός προπόνησης
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αρνούνται την εμπλοκή στον πόλεμο στο Ιράν – Αιτία, η ερμηνεία του Τραμπ για τη συμμαχία
- Μητσοτάκης: Νέες υποσχέσεις για ενεργειακό και χωροταξικό στη βιομηχανία
- Κηφισιά: Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία 50χρονος επιχειρηματίας πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού
- Το «μήνυμα» του Λαπόρτα στον Μέσι, μετά τη νίκη στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα
- Υπόμνημα Ρούτσι στη Βουλή για το «μπάζωμα» των Τεμπών
- Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Χανιών



