Σοκ στην Ινδία με βιασμό τετράχρονης
Οι αστυνομικές αρχές της Ινδίας συνέλαβαν δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό τετράχρονης, η οποία βρέθηκε αναίσθητη από τους γονείς της κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί. Το κορίτσι βρέθηκε αναίσθητο την περασμένη Πέμπτη αφότου κακοποιήθηκε σεξουαλικά και λιθοβολήθηκε.
Οι αστυνομικές αρχές της Ινδίας συνέλαβαν δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό τετράχρονης, η οποία βρέθηκε αναίσθητη από τους γονείς της κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί.
Ο επικεφαλής της έρευνας αξιωματικός Βιτζάι Σινγκ δήλωσε ότι το κοριτσάκι βιάστηκε και λιθοβολήθηκε την περασμένη Πέμπτη.
«Ανακρίνουμε τους δύο άνδρες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον πατέρα του θύματος να εξασφαλίσει την καλύτερη περίθαλψη για το παιδί του» είπε ο Σινγκ, σημειώνοντας ότι το κορίτσι ζούσε σε παραγκούπολη και ότι οι γονείς του είναι εργάτες.
Ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία φοιτήτριας το 2012 στην πρωτεύουσα της Ινδίας οδήγησε σε κατακραυγή και την υιοθέτηση αυστηρότερων νόμων, όμως οι βιασμοί στη χώρα δεν έχουν μειωθεί.
Από τις αρχές του έτους φέτος έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία του Νέου Δελχί περισσότεροι από 1.000 βιασμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ηλεία: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 13χρονου – Παρών και ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο
- Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Γκόρντον αλλά…
- Drones, ρομπότ και AI: Αρκεί η τεχνολογία για να προετοιμαστούμε για τον πόλεμο του μέλλοντος;
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones σε σπάνια επίθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας




