Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μικρά μυστικά για μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων

Μικρά μυστικά για μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι ο γάμος σας, τα οικονομικά παραστρατήματα καραδοκούν και μπορούν να προκαλέσουν παραπάνω άγχος και νευρικότητα σε μια περίοδο που έτσι και αλλιώς χαρακτηρίζεται από διάφορες εντάσεις.Και επειδή τις περισσότερες φορές οι απαντήσεις βρίσκονται στα αλά πράγματα, σας παραθέτουμε ορισμένες, απλές συμβουλές για να μείνετε σταθεροί στον […]

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι ο γάμος σας, τα οικονομικά παραστρατήματα καραδοκούν και μπορούν να προκαλέσουν παραπάνω άγχος και νευρικότητα σε μια περίοδο που έτσι και αλλιώς χαρακτηρίζεται από διάφορες εντάσεις.Και επειδή τις περισσότερες φορές οι απαντήσεις βρίσκονται στα αλά πράγματα, σας παραθέτουμε ορισμένες, απλές συμβουλές για να μείνετε σταθεροί στον αρχικό οικονομικό προγραμματισμό σας.

*Επέλεξε να παντρευτείς κάποια άλλη μέρα εκτός Σαββάτου. Πλέον οι Παρασκευές και οι Κυριακές αποτελούν συνήθεις επιλογές.

*Κατέληξε στο σχέδιο του νυφικού μια περίοδο που θα υπάρχουν στους οίκους σχετικές προσφορές. Το ίδιο ισχύει και αν ράψεις καθώς θα μπορέσεις να προμηθευτείς τα υφάσματα με έκπτωση.

*Κλείσε από νωρίς το φωτογράφο και το χώρο δεξίωσης. Τις περισσότερες φορές ο έγκυρος διακανονισμός επιβραβεύεται με οικονομικότερο πακέτο.

Aπλές συμβουλές για να μείνετε σταθεροί στον αρχικό οικονομικό προγραμματισμό σας

*Κράτα την λίστα σου αυστηρά ανοιχτή για όσους πραγματικά αγαπάς και θες να τους έχεις κοντά σου εκείνη την ημέρα. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορούν να λυθούν απλά στέλνοντας μια μπομπονιέρα.

*Αξιοποίησε στη διακόσμηση λουλούδια της εποχής και του τόπου μας. Οι εισαγωγές ανεβάζουν το κόστος.

*Οργάνωσε ένα cocktail party (όλες οι αίθουσες και οι πολυχώροι προσφέρουν τη δυνατότητα όρθιου πάρτυ) φροντίζοντας να έχετε μόνο μερικά τραπέζια για τους πιο ηλικιωμένους.

*Να επιβεβαιώνεις γα κάθε οικονομική προσφορά που παίρνεις ότι στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

gamos.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024