«Εσωσε» τον βαθμό η Παρί Σ.Ζ. στην έδρα της Ρεμς
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη, με την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος να... αφήνει αυτή τη φορά βαθμούς στην έδρα της Ρεμς. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι κατάφεραν έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου να ισοφαρίσουν με τον Καβάνι και να «αρπάξουν» έστω τον ένα βαθμό, ο οποίος τους κρατά στην κορυφή της κατάταξης. Η Καέν «λυτρώθηκε» από τον Ντελόρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και υπερασπίστηκε με 2-1 την έδρα της, απέναντι στην Μονπελιέ.
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη, με την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος να… αφήνει αυτή τη φορά βαθμούς στην έδρα της Ρεμς.
Μάλιστα, οι Παριζιάνοι κατάφεραν έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου να ισοφαρίσουν με τον Καβάνι και να «αρπάξουν» έστω τον ένα βαθμό, ο οποίος τους κρατά στην κορυφή της κατάταξης. Από τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ στο 83′ ο Σιμπασό.
Η Καέν «λυτρώθηκε» από τον Ντελόρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και υπερασπίστηκε με 2-1 την έδρα της, απέναντι στην Μονπελιέ, η οποία παραμένει στο «βυθό» της βαθμολογίας χωρίς νίκη. Με την αποψινή επιτυχία τους οι γηπεδούχοι «αναρριχήθηκαν» στην τρίτη θέση της κατάταξης (μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί) και έδωσαν συνέχεια στη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία τους.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής στη Ligue 1:
Ρεν-Λιλ 1-1
(74′ Ντεπ – 49′ Μπουφάλ)
Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν 1-1
(83΄ Σιμπασό – 84΄ Καβάνι)
Καέν-Μονπελιέ 2-1
(19΄ Ροντελέν, 90+3΄ Ντελόρ – 32΄ πεν. Μάρτιν)
Γκινγκάμπ-Γκαζελέκ 2-1
(23΄ Πριβά, 61΄ Μπριάν – 36΄ Μανγκάν)
Ανζέ-Τρουά 1-0
(57΄ πεν. Μανγκανί)
Μπαστιά-Νις 1-3
(24΄ Ντάνιτς – 33΄ Μεντί, 40΄ Ζερμέν, 90+4΄ Μπενραμά)
Μπορντό-Τουλούζ 20/9
Μονακό-Λοριάν 20/9
Σεντ Ετιέν-Ναντ 20/9
Μαρσέιγ-Λιόν 20/9
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
Παρί Σεν Ζερμέν 14
Ρεν 13
Καέν 12
Ρεμς 11
Ανζέ 11
Σεντ Ετιέν 10 -5αγ.
Γκινγκάμπ 9
Λιόν 8 -5αγ.
Νις 8
Μονακό 8 -5αγ.
Λιλ 7
Μπαστιά 7
Ναντ 7 -5αγ.
Μαρσέιγ 6 -5αγ.
Μπορντό 6 -5αγ.
Τουλούζ 5 -5αγ.
Λοριάν 5 -5αγ.
Τρουά 3
Μονπελιέ 1
Γκαζελέκ 1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442