Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση Σεμπά
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά (Σεμπαστιάο ντε Φρέιτας Κόουτο Τζούνιορ το πλήρες όνομά του) είναι ο «εκλεκτός» του Μάρκο Σίλβα για να καλύψει την θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά (Σεμπαστιάο ντε Φρέιτας Κόουτο Τζούνιορ το πλήρες όνομά του) είναι ο «εκλεκτός» του Μάρκο Σίλβα για να καλύψει την θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.
Ο νεαρός αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα από το 2013, όπου την περασμένη σεζόν είχε 39 συμμετοχές με 33 γκολ στο πρωτάθλημα και 6 στο Europa League. Είχε αγωνιστεί, μάλιστα, κι εναντίον του Παναθηναϊκού, στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία ως κεντρικός επιθετικός, ενώ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ως αριστερό εξτρέμ.
Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει πολύ καλά τον Σεμπά και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την Πορτογαλία τον θέλει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που το θέμα Ερνάνι έχει «κολλήσει». Η Εστορίλ κοστολογεί τον Βραζιλιάνο περίπου στα 3 εκ. ευρώ κι όλα τα ενδεχόμενα είναθι ανοιχτά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκόρντον Μπανκς, το Μουντιάλ του 1970 και η CIA
- Αυτή είναι η ασθένεια που έπασχε ο Παρασκευάς Άντζας – Τι είναι η νόσος του κινητικού νευρώνα (ALS)
- Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 5,18 δισ. στο πρώτο τετράμηνο του 2026
- Δήμος Αμαρουσίου: Περιβαλλοντική έγκριση της πολεοδομικής μελέτης της ΠΕ5–Αγία Φιλοθέη–Δηλαβέρη
- Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Παρασκευά Άντζα (pic)
- Κοζάνη: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο στη λίμνη Πολυφύτου


