Σταθεροποιητικά κινούνται οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων
Σταθεροποιητικά κινούνται σήμερα Δευτέρα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, παρά την κάθετη πτώση των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Σταθεροποιητικά κινούνται σήμερα Δευτέρα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, παρά την κάθετη πτώση των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ειδικότερα, η απόδοση στο 2ετές ομόλογο διαμορφώνεται στο 21,275%, έναντι 21,28% στο κλείσιμο της παρελθούσας Παρασκευής, υποχωρώντας κατά 0,03%.
Η απόδοση στο 5ετές ομόλογο διαμορφώνεται στο 17,8%, έναντι 17,79% στο κλείσιμο της Παρασκευής.
Η απόδοση στο 10ετές ομόλογο διαμορφώνεται στο 12,05%, έναντι 12,1% στο προηγούμενο κλείσιμο, υποχωρώντας κατά 0,64%.
Η απόδοση στο 15ετές ομόλογο διαμορφώνεται στο 11,021%, έναντι 11,084% στο κλείσιμο της Παρασκευής, υποχωρώντας κατά ,0,57%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη
- Ευρωκοινοβούλιο: Στην Ολομέλεια του Στρασβούργου η έκθεση για το Κράτος Δικαίου – Τα σοβαρά ζητήματα που αναδεικνύει
- Ο Τεντ Μπάντι συνεχίζει να τρομοκρατεί τις ΗΠΑ 37 χρόνια μετά την εκτέλεσή του
- Νέα μπλεξίματα για τον Τέρι Ροζίερ: «Αυτός αναζήτησε τους ανθρώπους που τον δωροδόκησαν»



