Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο φόρεμα ταιριάζει στον σωματότυπό σας: οι fashion editors δίνουν τα tips

Ποιο φόρεμα ταιριάζει στον σωματότυπό σας: οι fashion editors δίνουν τα tips

Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια φορεμάτων στην αγορά. Όμως, πριν καν ξεκινήσετε να δοκιμάζετε νυφικά, είναι σημαντικό να ξέρετε τι σας πηγαίνει.

Όλγα Γιαννακοπούλου Φωτ: IMAX tree

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα προτερήματά σας -και κρύψτε τις ατέλειες σας- με αυτές τις συμβουλές styling για κάθε νύφη και κάθε γυναίκα που αναζητά την κομψότητα, κατ ‘ευθείαν από τους καλύτερους συντάκτες μόδας του κόσμου.

Πρόβλημα: Μεγάλα μπράτσα
Έχετε μεγάλα ή πλαδαρά μπράτσα και είστε πολύ ντροπαλή για να τα αφήσετε σε κοινή θέα; Δεν χρειάζεται να δείχνετε κακοντυμένη νύφη, εφ ‘όσον θα ξέρετε πώς να ντυθείτε σύμφωνα με το σωματότυπό σας.

Το κλειδί για την αποτελεσματική κάλυψη των μπράτσων είναι να φοράτε μανίκια που δημιουργούν μια ψευδαίσθηση. Ιδανικό παράδειγμα είναι τα μανίκια που αρχίζουν κάτω απ’ τους ώμους και τους αφήνουν ακάλυπτους δείχνοντάς σας σέξι, χωρίς να φαίνονται καλά τα χέρια σας.
Rosa Clara
Πρόβλημα: Μεγάλη κοιλιά
Η μεγάλη κοιλιά είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προβλήματα που πολλές γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν. Αλλά ακόμα και αν έχετε μια μεγάλη κοιλιά, ντυθείτε σύμφωνα με το σωματότυπό σας.
Ριχτά φορέματα ή μπλούζες που δεν αγκαλιάζουν το σώμα και δεν τονίζουν το επίμαχο σημείο, είναι η πιο ασφαλής και κομψή λύση
Houghton
Πρόβλημα: Μεγάλοι γοφοί και μηροί
Οι γυναίκες με σωματότυπο αχλαδιού είναι αδιαμφισβήτητα, σύμβολα γονιμότητας. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γνωρίζεται πώς να ντύνεστε σύμφωνα με το σώμα σας.
Μείνετε μακριά από φορέματα που τονίζουν τις καμπύλες. Αντί αυτού, επενδύστε σε φορέματα και φούστες σε γραμμή Α για μια κολακευτική εμφάνιση.
Anne Barge

Πρόβλημα: Μικροκαμωμένη φιγούρα
Πρέπει να γνωρίζετε πώς να ντυθείτε για να μην δείχνετε παχουλή, ακόμη κι αν τα κιλά σας είναι κανονικά. Το τρικ για να μοιάζετε είναι να φοράτε κοντές φούστες και φορέματα. Αποφύγετε τις μίντι φούστες επειδή ότι μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε άκομψη.

Marchesa

Πρόβλημα: Αγορίστικη φιγούρα
Μερικές γυναίκες είναι λεπτές, αλλά μπορεί να είναι τόσο λεπτές που να στερούνται φυσικές καμπύλες. Αν το αγορίστικό σας σώμα, σας κάνει να μοιάζετε με ένα ίσιο χάρακα, ντυθείτε ανάλογα. Φορέστε ρούχα που υπογραμμίζουν την φυσική καμπύλη σας, όπως κάνει η ψηλόμεση φούστα ή παντελόνι. Με αυτές τις βάσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας σέξι μέσης.

Galia Lahav

gamos.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024