Τιφλίδα: Αιματηρή κατάληξη είχε η απόδραση άγριων ζώων από το ζωολογικό κήπο
Έναν άνδρα κατασπάραξε στο κέντρο της Τιφλίδας μία τίγρης, η οποία είχε διαφύγει από τον ζωολογικό κήπο στη διάρκεια των πλημμυρών που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.
Έναν άνδρα κατασπάραξε στο κέντρο της Τιφλίδας μία τίγρης, η οποία είχε διαφύγει από τον ζωολογικό κήπο στη διάρκεια των πλημμυρών που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.
«Μία τίγρης από τον ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας σκότωσε έναν άνδρα κοντά στην Πλατεία Ηρώων. Άνδρες των ειδικών δυνάμεων ακολουθούν τα ίχνη του ζώου», δήλωσε η Νίνο Τζιοργκομπιάνι, εκπρόσωπος του γεωργιανού υπουργείου Εσωτερικών.
Η τραγωδία σημειώθηκε έπειτα από την υποβάθμιση του κινδύνου, χθες Τρίτη, από τις αρχές του ζωολογικού κήπου, που ανακοίνωσαν ότι τα άγρια ζώα που αγνοούνταν -λιοντάρια και τίγρεις-βρέθηκαν όλα νεκρά.
Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσαν ωστόσο ότι αγνοείται η τύχη και ενός τζάγκουαρ, αλλά έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες ότι θα βρεθεί ζωντανό.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεκάδες ζώα διέφυγαν από τον Ζωολογικό Κήπο της Τιφλίδας, μετά τις σφοδρές πλημμύρες που προκάλεσαν χάος στη γεωργιανή πρωτεύουσα, των 1,1 εκατομμυρίων κατοίκων.
Από τις πλημμύρες έχουν χάσει τη ζωή τους 13 άνθρωποι, αλλά ο σημερινός είναι ο πρώτος νεκρός από τη επίθεση ζώου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
- «Η γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στο νέο συνταρακτικό επεισόδιο
- Έμπολα: Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Κονγκό – Έξι Αμερικανοί έχουν εκτεθεί στον ιό
- Μυστήριο με το θάνατο 47χρονου στην Κάλυμνο – Συνελήφθη ένας ψαράς
