Ελπίδες για Μπατίστα που έβγαλε μέρος της προπόνησης
Μικρό μέρος του ομαδικού προγράμματος –για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του- έβγαλε ο Εστέμπαν Μπατίστα, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όμως, θα γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τη δωδεκάδα στον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μετά την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» το Σάββατο.
Μικρό μέρος του ομαδικού προγράμματος –για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του- έβγαλε ο Εστέμπαν Μπατίστα, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όμως, θα γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τη δωδεκάδα στον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μετά την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» το Σάββατο.
Ο Ουρουγουανός σέντερ ακόμη κι αν αγωνιστεί πάντως δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση. Καθώς, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο περιθώριο για ήττα, μετά το 2-0 των «ερυθρόλευκων» στη σειρά των τελικών, η παρουσία του στη ρακέτα, έστω και για μικρό χρόνο την Κυριακή (14/6, 19:30), θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας να μειώσει σε 2-1 και να περιμένει εν συνεχεία τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
