Χειρουργείο για Τσαϊρέλη, «ok» ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης
Σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς θα υποβληθεί το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο διεθνής φόργουορντ θα επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από διάστημα τριάντα ημερών. Στο μεταξύ, με τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί την αποστολή για τη Μόσχα, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ, αλλά τους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ να μένουν εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους.
Σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς θα υποβληθεί το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο διεθνής φόργουορντ θα επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από διάστημα τριάντα ημερών.
Ένας παίκτης που αποκτήθηκε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου για να ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά, λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών και απουσιών στους ψηλούς, δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Από την ημέρα που πήρε μεταγραφή από την Γκραν Κανάρια για τον Ολυμπιακό, ο Τσαϊρέλης ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα. Καθώς η κατάστασή του δεν παρουσίαζε βελτίωση υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως ο 27χρονος αθλητής πάσχει από το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών.
Με Σλούκα στη Μόσχα, στην Αθήνα Σπανούλης, Πέτγουεϊ
Στο μεταξύ, με τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί την αποστολή για τη Μόσχα, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ, αλλά τους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ να μένουν εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους.
O Έλληνας γκαρντ έβγαλε κανονικά το σημερινό πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, εν αντιθέσει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τον Αμερικανό φόργουορντ, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και προτιμήθηκε να παραμείνουν στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία τους και να είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας της Ευρωλίγκα στα πλέι οφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
